SOLDAN CONSTANTIN Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 De citeva zile sunt in posesia acestui generator,si as dori citeva sfaturi in folosirea acestui generator,nu pot sa ajung la frecventa maxima de 480 Mhz,ajung pina la cca 460 Mhz.Multumesc foarte mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administratori Badman Posted July 16, 2011 Administratori Share Posted July 16, 2011 SfaturiNu da cu el de pamantnu ii face baieetcCred ca mai bine ai cauta manualul de utilizare daca exista pentru acest aparat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchta Petru Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Cu ce ai masurat 460MHz? si daca ai documentatie la el. Petrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOLDAN CONSTANTIN Posted July 16, 2011 Author Share Posted July 16, 2011 Documentatia o am ,am masurat cu un frecventmetru pina la cca 30 Mhz ,mi-ar trebui un prescaler 1Ghz,indicatia pina la 30Mhz corespunde ,consider ca indicatia frecventmetrului propriu indica corect,pote fi ceva la oscilator ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.