Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme viteza internet!


Recommended Posts

Salut.

Am o problema cu viteza la internet,cam ciudata,zic eu. :da

Am conexiune la intenet de la un provider local din Timisoara(Dominet),de 20 Mbps(10 extern, 10 intern) si acasa am facut o retea wireless cu un router Edimax BR6224n. Acum, problema ,care a aparut de cateva zile,este ca paginile de web se deschid mai greu si cand masor viteza pe http://www.speedtest.net imi arata 1.2 Mbps sau 4.5 Mbps, dar nu 10(sau macar pe acolo) cat ar trebuie.Asta se intampla in unele zile, nu tot timpul.Chestia ciudata este ca atunci cand descarc ceva de pe site-urile de torrent,viteza este ok,cat ar trebuii sa fie.Deci, ma poate ajuta cineva?

Am incercat tot felul de chestii, am schimbat portul usb al adaptorului wireless, am resetat routerul si tot apar momente cand viteza imi scade.

Multumesc anticipat.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

am avut si eu o "prapastie" de edimax BR6104k si cand dadeam jos de pe torenti nu mai functiona nimic altceva (mess, web,etc). am rezolvat-o prin limitarea numarului de conexiuni permise de utorrent.sfatul meu: inchide utorrentul.. vezi cum merge..daca merge bine schimba routerul cu un dlink, kinksys, etc:)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines