Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema "z2300"


Guest OpTIXy

Recommended Posts

Guest OpTIXy

Am un Logitech z2300 (-> http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 64749.html ) . Sistemul are vreo 3 ani, deci a iesit din garantie din pacate... Acum aproximativ 4-5 zile ma uitam la un film (volum redus, aproximativ 10%; bass off), cand am observat led-ul de la remote stingandu-se incet... Am restartat remote controlerul dar nimic, nu se mai aprinde acel led si in mod implicit nu pot controla sistemul (led off = sistem in stand-by). Daca inchid si redeschid sistemul (din spatele subwoferului) aud tensiunea din amplificator (un mic vajait daca stai foarte aproape de subwoofer), satelitii merg (i-am pus la alta sursa); totusi nu pot aprinde telecomanda... Un sfat va rog... Ce ar putea fi, unde si ce sa fac... :cry:

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest OpTIXy

Trebuie desfacut si vazut tensiunea care alimenteaza remote-ul.Banuiesc in subwoofer e partea de alimentare.Dati un ochi pe acolo.Succes

Am doar 20 de ani.. sunt in afara acestui domeniu, mai degraba fac o resuscitare sau o interventie la un accident auto (cadrul meu de munca)...totusi din ce ma pricep eu vad ca, cutia subwooferului e capsulata, singura metoda de a ajunge in interior e de a desface toate suruburile ce fixeaza membrana si a o scoate in exterior... O sa incerc sa gasesc o locatie unde sa fie reparat, credeti ca poate costa mult? :speriat
Link to comment
Guest Pandy

Inseamna ca tu nu vorbesti despre telecomanda ci despre consola principala.

 

Cel mai probabil, siguranta s-a ars (o gasesti undeva la subwoofer) - (este problema clasica a Z5500). Daca despre siguranta este problema, schimbarea o poti face singur.

 

http://imageshack.us/f/356/z2300rw1.jpg/

 

Siguranta o gasesti intre butonul de oprire/pornire si locul unde intra cablul de alimentare

Link to comment
Guest OpTIXy

Asta am verificat, nu sunt asa incompetent si din pacate nu e arsa... Deci subwooferul are tensiune in el (e sesizabila ca la majoritatea sistemelor audio din comert), satelitii merg (testati pe alta sursa), singura probleme e ca telecomanta aceea cu fir (cea prin care se realizeaza tot controlul sistemului audio) de la trecerea din sistem stand-by la on si invers, la controlul bassului si al volumului. Led-ul nu se aprind cand apas butonul on, si nici nu se aude nimic din sistem...:d... ma intelegeti?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines