bigbrother Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Seara buna,am o problema cu un monitor hanns.g hsg1044, care aparent este ok apare imaginea corect fara distorsiuni numai ca sageata mousului se mica greu parca ar merge in reluare.Meniul merge corect i-am dat si factory default dar degeaba.Tensiunile sant ok nu imi dau seama care este cauza.Multumesc Link to comment
leoncris Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Schimba mouse si lasa monitoru' pace ! Link to comment
bigbrother Posted July 14, 2011 Author Share Posted July 14, 2011 Schimba mouse si lasa monitoru' pace ! Prima data am schimbat monitorul, cu altul si mousul nu are nici o problema si apoi si mousul, aceeasi chestie.O idee ceva despre acest fenomen bizar? Link to comment
dan cod Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Restul se vede ok?adica un film ceva sau toate se vad in reluare? Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Va salut ! Ce sistem de operare aveti la pc-ul dvs,eu unul cred ca nu are nimic nici monitorul si nici mausul,cred ca este setat din control panel la sectiunea maus sa mearga ff incet mausul,trebuie ca sa intrati in control panel/maus si sa dati la optiunea, optiuni indicator si acolo aveti un cursor care se da in standa si in dreapta, cred ca este dat la minim dat cursorul,daca este asa dati-l la jumatate acest culsor si ii dati apply si ok .Mult succes ! Link to comment
Recommended Posts