Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Honda - doua pistoane nu se alimenteaza

sigma24

Recommended Posts

Buna ziua, poate sa imi spuna cineva care cunoaste ce se intampla la o Honda de nu mi se mai alimenteaza 2 pistoane cu benzina. multumesc, stima

Edited by bibanu47
Editat titlu
  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sigma24

8

• miron1947

4

• riderinblack

3

• lucione_cip

1

Pe injectie sau pe carburatie? Ca prea putine informatii ne-ai spus.

este o honda din 1981 pe carburatie, stima asi dori niste ideii pe unde sa caut

nu poate fi axul cu came?

Ba da, el comanda supapele, dar nu cred ca s-au uzat doar camele aferente celor doi cilindrii.Care cilindrii sunt cei in cauza 2,3 sau 1,4(daca are 4 cilindrii)?De unde ati tras concluzia ca nu se alimenteaza?

nu poate fi axul cu came?

Ba da, el comanda supapele, dar nu cred ca s-au uzat doar camele aferente celor doi cilindrii.Care cilindrii sunt cei in cauza 2,3 sau 1,4(daca are 4 cilindrii)?De unde ati tras concluzia ca nu se alimenteaza?
cilindri 2-3 am ajuns la concluizia asta deoarece pe partea de aprindere este totul ok si cand scot bujia nu este uda

Nu stiu cum este la Honda Dvs. o inspectie vizuala a rampei culbutorilor sau direct a axului cu came, daca este plasat in chiulasa va poate eventual lamurii.

Verifica compresia pe fiecare cilindru, daca la cilindrii cu probleme ai supapele arse vei vedea diferenta la valoarea compresiei. Dar inainte de asta verifica si jocul la supape, daca sunt "prea stranse" are acelasi simptom ca si cand supapele ar fi arse.

• 1 month later...

2 CAME DE LA AXA CU CAME NU MAI DECHIDEAU

Daca s-au uzat excesiv doar doua came, verificati canalele de ungere aferente sa nu fie obturate de gome, altfel noul ax va avea aceiasi soarta.