Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sunt la noi asa ceva vumetru

Recommended Posts

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da da nu e ca cel care lam prezentat eu vreau exact ca ala sai ceva asemanator, adik un aparat care sa faca cea ce am prezentat in video , asa un dek am si acel dek are cumetru vfd care lam pus pe ampl , deci stie vro cineva , sau are facut asa ceva acasa

Esti din india sau vaslui de te exprimi asa... sa mor daca am inteles ceva din postul tau... incearca sa te exprimi corect si cat mai concis... si citeste regulamentul inainte, aici nu se permite limbaj de chat.

Corect ar fi fost asa:

Da, dar nu e ca cel pe care l-am prezentat, eu vreau exact ca ala sau ceva asemanator, adica un aparat care sa faca ceea ce am prezentat in video. Asa un deck am si acel deck are vumetru vfd pe care lam pus pe amplificator. Deci stie vro cineva (aici sa mor daca inteleg ce ai vrut sa zici), sau are facut asa ceva acasa?

Si ne mai miram de rezultatele de la BAC... se duce pe copca limba romana.

Si P.S.: Daca dadeai un search pe google cu vu 800 primul rezultat ar fi fost asta: http://www.partysound.ro/audio-display-stage-line-vu800sw-p-1771.html!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines