Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv color cu tuburi si ...oarecum bild'n'bild.(PIP)


Guest

Recommended Posts

  • 9 months later...
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Intr-adevar, o piesa deosebita. Din pacate sunt destul de rare si se vand pe bani grei daca tk este in stare buna. Prin ' 91 un prieten aducea tiruri intregi de tv-uri din vest, in vederea depanarii si vanzarii. Gasisem un Nordmende color hibrid, amandoi l-am privit ca pe o curiozitate. Pe vremea aceea nu apreciam asa ceva. Functiona insa avea convergenta cam dereglata, ca urmare s-a considerat ca e prea mare bataia de cap si oricum nu-l va cumpara nimeni (era "demodat", f mare si greu). A sfarsit la gunoi! :cry: . Mare pacat !

Link to comment
Share on other sites

Probabil era cu tub in Delta;se regla destul de greu convergenta la ele dar aveau culori mai placute decat cele in-line...am avut si un Philips(color) pe lampi si avea multiplicatorul de FIT cu tuburi undeva in partea dreapta...un Saba pe lampi,tot color,care avea telecomanda cu ultrasunete iar potentiometrele din fata erau motorizate(in genul celor de volum de la Sony)...eee vremuri de demult!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines