Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat sony stricat

Guest BaloniuTeodora

Recommended Posts

Guest BaloniuTeodora

AJUTATI`MA ! VA ROG. cei care va apricepeti sau cel putin aveti o idee despre aparatele foto!Am si eu un aparat foto sony si s`a descarcat normal!iar acum cand il bag la incarcat ar trebui sa se aprinda un led care arata ca este descarcat cand se stinge e incarcat.si acum il bag la incarcat se aprinde ledu 2 min si se stinge l`am lasat si 24 ore in priza chiar si cu ledu stins iar cand il bag in aparat se aprinde ldul de la butonul power..deci da semne de viata..nu stiu ce sa fac..sunt din mootru gj..si nu stiu nici un service..daca imi ziceti vre`o modalitate..ceva :jytuiyu

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

AJUTATI`MA ! VA ROG. cei care va apricepeti sau cel putin aveti o idee despre aparatele foto!Am si eu un aparat foto sony si s`a descarcat normal!iar acum cand il bag la incarcat ar trebui sa se aprinda un led care arata ca este descarcat cand se stinge e incarcat.si acum il bag la incarcat se aprinde ledu 2 min si se stinge l`am lasat si 24 ore in priza chiar si cu ledu stins iar cand il bag in aparat se aprinde ldul de la butonul power..deci da semne de viata..nu stiu ce sa fac..sunt din mootru gj..si nu stiu nici un service..daca imi ziceti vre`o modalitate..ceva :jytuiyu

posibil acumulator epuizat.....

Guest BaloniuTeodora

posibil acumulator epuizat.....
am fost prin motru..si au masurat acumulatorul si au zis ca nu este..in plus l`am lasat si 24 h in priza

posibil acumulator epuizat.....am fost prin motru..si au masurat acumulatorul si au zis ca nu este..in plus l`am lasat si 24 h in prizadaca ati gasi altul sa faceti o probamasuratorile in gol nu sunt elocventein sarcina apar probleme :sparge:

daca aveti cunostinte de electronica incercati sa desfaceti aparatul sa ajungeti la acumulator sa vedeti care e treaba cu el dar daca nu va pricepeti cel mai indicat ar fi sa mergeti la un service specializat pt ca altfel mai rau il stricati decat sa rezolvati ceva.

un acumulator epuizat isi pierde capacitatea nu tensiunea.asa cum a sugerat altcineva, masurat in gol acumulatorul indica tensiune si aceasta verificare e egala cu zero. dupa cum se manifesta ar trebui schimbat. in faza asta poate sa stea si o luna in priza, daca nu exista curent de incarcare sta degeaba.sony sunt recunoscuti pentru acumulatori care tin doi ani si costa o gramada un altul original.

• 3 months later...

sony sunt recunoscuti pentru acumulatori care tin doi ani si costa o gramada un altul original.

La un Sonny Cybershot ( vechime 6ani) aveam probleme asemanatoare ,iar dupa revenirea la setarile fabricantului am reusit sa fac 120 de poze cu blitz.Cu acelasi acumulator inainte de resetare nu reuseam decat 6-7poze!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines