A_L_E_X Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Caut o schema pentru un televizor Deltech 3753 cu diagonala de 37 cm. Este fabricat in Romania. Am atasat o poza cu eticheta de pe spate. Link to comment
Toni Marginean Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Cred ca ar fi fost mai elocventa o poza a sasiului Asteptam Link to comment
A_L_E_X Posted July 11, 2011 Author Share Posted July 11, 2011 Am atasat si pozele cu sasiul. In cat timp de la scoaterea televizorului din priza nu mai sunt prezente tensiuni periculoase ? Am inteles ca ar fi un condensator in tub care ramane incarcat chiar si dupa scoaterea televizorului din priza. In cat timp se descarca acesta fara sa il descarc eu. Link to comment
Toni Marginean Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Cred ca daca-l aspirati bine.... veti afla singur tipul de sasiu (posibil sa scrie si pe procesor). :101Aspirandu-l, scos din priza, nu riscati deloc sa va curentati! Link to comment
leoncris Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Cu ... CONDENSATORUL DIN TUB nu'i de glumit asa ca du'l la ... "doctor" . Link to comment
A_L_E_X Posted July 11, 2011 Author Share Posted July 11, 2011 Deci trebuie sa scrie pe placa ce tip de sasiu este ? Si cu tensiunea periculoasa cum ramane ? Dupa cat timp de la scoaterea din priza este sigur sa umblu in el ? Link to comment
Toni Marginean Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Da trebuie sa scrie pe placa ce sasiu este si uneori si pe procesor pe randurile de jos inscriptionate. Tensiunea aceea "periculoasa" este la pipa care intra in tub si unde nu aveti ce cauta Link to comment
A_L_E_X Posted July 11, 2011 Author Share Posted July 11, 2011 Deci doar la pipa este prezenta ? In alta zona a tubului nu este prezenta ? Ma gandeam sa nu ating ceva din greseala. Nu am de gand sa umblu unde nu trebuie. Si totusi dupa cat timp dispare acea tensiune periculoasa ? Vreau sa fiu sigur ca nu este niciun pericol. Link to comment
Toni Marginean Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Haide sa va spun ceva legat de aceasta tensiune: am avut in pod un tub cinescop alb/negru dintr-un tv Cosmos 1, pe care l-am demontat cand eram student (anii 80) si acum cativa ani am vrut sa-l arunc si nu stiu cum l-am apucat si am atins locul unde intra fisa FIT in tub si asa m-am curentat ca am simtit socul in antebrat vreo 3 zile.Acum referitor la problema d-voastra, ca sa va linistiti, trebuie sa descarcati tubul numai daca scoateti pipa FIT afara (asta numai cand schimbati tubul sau traful in rest nu aveti ce cauta acolo).La TV-ul din poze trebuie sa indepartati praful cu o pensula uscata si cu un aspirator cu TV-ul scos din priza. Pasul urmator este sa ne spuneti ce este inscriptionat pe placa ca sa putem identifica sasiul iar apoi aveti si schema solicitata Asteptam! Link to comment
mariancalinescu Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Eu zic ca este un sasiu Vestel 11AK08. Link to comment
Recommended Posts