Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema 9600 gt


Guest alex1515

Recommended Posts

Guest alex1515

Salut.Ca sa scurtez povestea mi-am cumparat recent un 9600 gt toate bune si frumoase pana intru in jocuri,cand dupa o perioada (5-20 de min) se pierde semnalu la monitor si trebuie sa ii dau restart.Chestia ciudata e ca placa am testato in orthos timp de 6 ore cu temp maxima 56 de grade fara nicio problema insa in jocuri si dupa 5 minute se pierde semnalu'.Sursa nu cred ca poate fi o problema am un Fortron de 450 W si am testato si pe una de 700w si tot aceeasi problema.Driverele cele mai noi de pe site'ul oficial Nvidia .Am citit ca mai multi posesori de 9600 gt au aceeasi problema da'...nime nu a venit cu o rezolvare.Pls help!:|Sunt nou pe forum:)

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

9600 facut de cine?.. eu am una de la leadteck (tot 9600), si inafara de driverul original care da si el rateuri pt. ca nu e recunoscut de windows nu am nicio problema... daca e sh vezi sa fie curat coolerul ei sau sa nu fie descentrat sau sa dea rateuri (daca nu pune un cooler suplimentar sub ea vezi asa cum se comporta, mai ales daca e Palit sau Sapphire, nu degeaba sunt cele mai ieftine)... daca e noua mai ai 2 ani garantie si profita de asta.

Link to comment
Guest alex1515

9600 gt facut de palit dar am pe ea 2 schythe 80 mm cu 2 heatpipes garantie am da totusi daca se poate rezolva si fara ar fi mai bine:)

Link to comment

La ce problema ai mai mult ca sigur e hardwere (mai ales daca face fite si cu driverul original, nu neaparat ce e nou e mai bun, eu am parlit ceva placi cu drivere noi), si e cam greu de rezolvat cu pistolul sau statia de lipit... dupa cum spuneam daca ai garantie profita de ea, nu cred ca sunt singurul care te va sfatuii sa faci asta. In general la jocuri sau editare grafica e solicitata placa video si de obicei sistemul de racie nu-si face bine treaba de se restarteaza sau se stinge pc-ul. Unui prieten cu o placa palit rezolvarea a fost un cooler bun la 220.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines