Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung htx20

Guest HDdanutHD

Recommended Posts

Guest HDdanutHD

Salut!Am o intrebare ptr voi! Am un home cinema Samsung htx20.Nu e nustiu ce da ptr pc este bun pentru mine.Il foloses pe modul 2.1 stereo.Intrebarea este daca as mai putea pune inca unul identic tot pe stereo sau alt sistem d boxe cum ar fi un logitech z5500 sau cva de genu :d.Daca va intereseaza scopul:cat mai mult BASS.Stiti cum se zice..you never have too much bass. :da Deci...astept parerile dvs.Multumesc anticipat! :d :dans:

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest HDdanutHD

Sa conectezi alte boxe paralel pe aceelasi sistem audio iti aduce graba arderii sistemului audio.Daca ai insa logitech z5500 cred ca-ti ajunge, din cate am testat la cineva care-l are cred ca suna perfect mai ales daca esti fun house.

Am inteles! Dar daca as merge pe varianta de +subwoofer activ???Cum as putea sa realizes asa cva? Am auzit ca merge cu splitter audio tip jack:DAr trebuii sa fac cva din setari de la control panell sau cum? Mzi mult:D :nas: