Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
paul

PlexWriter PX-W5224A eroare scriere CD-RW

Recommended Posts

Am o unitate Plextor PX-W5224A cumparata de cca. 1 an.Pina acuma am scris doar vreo 10 CD-uri cu el si totul a mers perfect (cu Nero 6.6).Daca introduc in unitate un CD-RW nu mai vrea sa scrie si nici sa-l stearga. Cind incerc sa scriu pe un CD-RW porneste scrierea, dar la 50% se opreste si imi afiseaza : "Could not perform Fixation" sau " Power calibration Error".Am incercat cu CD-RW de marca (Samsung) si tot la fel face.O fi defecta unitatea sau eu nu stiu sa setez ceva?Daca cineva ma poate lamuri, i-as fi recunoscator.Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest CrazyMe

ai putea incerca un upgare de nero, iar daca nici asa nu merge ... incerca sa pui pe aceeasi unitate, un alt writer ... daca merge cu altul inseamna ce ala e .... sau ultima varianta ... incerca un AmiDiag

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am dus unitatea la firma de la care am cumparat-o "Depozitul de Calculatoare", ca este in garantie. Baietii au testat si ei si au ajuns la o concluzie similara cu a mea. UNITATEA ESTE DEFECTA. Au spus ca in cca. 10 zile o sa o primesc inapoi. Au trimis-o la Bucuresti ca numai acolo se face service-ul. Sa vedem ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

acum nu stiu eu ce service fac ei acolo, cred ca o sa-ti trimita alta unitate ca e mai comod asa.eu am patit odata ceva de genul asta(adica nu mai scria dupa ce mi-a scris ceva la un minet dat s-a oprit si mi=a zis "could not create fixation" si de atunci nu imi mai scria nimic. i-am facut upgrade de firmware si a mers(bine nu trebuie sa faci neaprat upgrade poti sa rescrii vechiul firmware)....or fi avand bug-uri si cand dau de o eroare nu mai stiu ce sa faca(firmware-urile :) ) si cred ca raman in bucla aia.daca iti zic aia ce a avut sa-mi zici si mie ca ma intereseaza sibiectul mai ales ca am fost patit cu una asus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am facut si eu upgrade de firmware dar degeaba.Promit sa te tin la curent.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.