Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
psanyi

Decodor AC3 STA310

Recommended Posts

Guest hrusca88

Nu am lucrat cu el dar am auzit ca e mai grea partea cu programatul microcontrolerului si mai ai nevoie si de o schema pe care ei nu ti-o furnizeaza ca doar nu pleci din termilalul integratului la amplif si la microcontroler, intelegi tu, eu consider ca e un proiect foarte ambitios si daca ai ceva de gand iti urez succes. sa ne ti si pe noi la curent :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Partea de comanda digitala nu e problema ,e bine documentata.. Am facut multe programe pt microcontrolere care aveau pe langa ele device-uri pe I2C. Din cate am vazut nu necesita prea multe componente langa el pt partea analogica.Problema este ca nu da in datasheet nici o shema de test sau de aplicatie,este SMD si nu se gaseste in RO numai la comanda. Ma gandeam sa-l pun la o statie home-made 5+1 pentru ca are intrare SPDIF si cunoaste multe tipuri de compresii printre care si mpeg si mp3.Aveti vreo alta sugestie in legatura cu intrarea SPDIF(ma deranjeaza prea multa cablaraie si asta ar fi o solutie). Desigur daca reusesc sa fac ceva am sa va tin la curent.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest hrusca88

chestia cu s/pdif-u mi se pare o aplicatie foarte interesanta pentru aspect cat si pentru calitatea oferita.din cate stiu eu placile de baza cu chipset audio integrat realtek au s/pdif-out ,de placi de sunet inca nu stiu dar o sa ma documentez.spre ex placa mea de baza are o mufa s/pdif care poate fi "programata" pt in sau out din driverul placii d sunet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.