Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator SANYO NC-MDRO3W

Recommended Posts

Salut.Am un incarcator SANYO pe care l-am lasat la indemana altcuiva punand la incarcat in el niste acumulatori(altii,nu cei specifici) si a pocnit. Pe partea placutei cu componentele se observa bobina la baza unui pin putin afumata si un pin al integratului DVG28 la fel.Are vreo importanta? Unde ar trebui sa masor? Ce trebuie sa schim?Multumesc mult.

post-13671-139829285512_thumb.jpg

post-13671-139829285531_thumb.jpg

post-13671-139829285557_thumb.jpg

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, asa e, dvg03. Ma scuzati.Siguranta nu a pocnit.Dar as putea face niste masuratori, alimentand circuitul din nou si cu un acumulator sau amandoi(sa nu pun buni sa nu se defecteze). Sa vad ce componenta are trebui sa aiba la borne tensiune si nu are? Am nevoie de ajutor.Multumesc mult!

Alimentati-l atunci,puneti unu sau doi acumulatori in regula si masurati tensiunea pe bornele unde vin acumulatorii pusi,si cu ei pusi si fara!!!Este sau nu tensiune?? Tensiuni in primarul si secundarul sursei masurate "orbeste"fara datasheeturile integratelor respective sint irelevante!!!Totusi vad ca are un led rosu,acel led trebuie sa va furnizeze,indirect ,informatii despre : ori cind s-au incarcat acumulatorii ori .....??? nu aveti un prospect al sursei??in care sa cititi ce si cum??