Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce se poate face din diverse piese recuperate?


Guest h3x_your_nightmare

Recommended Posts

Guest h3x_your_nightmare

Va salut cu respect pe toti membrii acestui forum pe care il urmaresc destul de des si cu mare interes! Sunt student la Automatica, trec in anul II si am zis sa incep incet incet sa ma apuc de electronica. Nu am cine stie ce cunostiinte in acest domeniu, dar imi place sa mai experimentez din cand in cand. Am realizat pana acum cateva circuite relativ simple si nu foarte profesionale ca executie(adica pe breadboard sau placute imprimate). In fine, am gasit pe la tara un soi de combina cu pick-up de provenienta ruseasca de prin anii '80 care nu prea functiona si am decis sa o demontez sa vad ce "minuni" gasesc prin ea. Am mai dezasamblat eu combine, dar asta a fost cam ciudata. Toate placutele integrate erau prinse pe "sasiuri" din aluminiu turnat, destul de grele.Din gramada de placute integrate am gasit un fel de display cu 10pini plasat pe o placuta cu un integrat, mai multi condensatori ceramici, rezistori simplii si variabili si alte piese. Am sa postez si niste poze sa vedeti despre ce e vorba. As vrea sa stiu daca se poate folosi la ceva. Ma gandesc la un VU-metru ceva. Va multumesc anticipat!e.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply
Guest h3x_your_nightmare

Rog adminii sa stearga partea din prima postare care se repeta. Folosesc Opera Mini si chiar si-asa netul "merge" prost. Imi cer scuze.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines