lus Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 salut,a reusit cineva sa reseteze aceasta eroare f26 la un whirpool cu al6lea simt,as vrea sa-i rescriu mem dar nu gasesc un dump,dac are cineva rog sa posteze ,multumesc Link to comment
lus Posted July 10, 2011 Author Share Posted July 10, 2011 macar sa ma corecteze cineva ,,whirlpool,, Link to comment
cosmos Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Eroarea f12(vezi manual atasat) se refera la rezistenta de incalzire a apei. Sa inteleg ca ai rezolvat problema si tot arata aceasta eroare? Link to comment
lus Posted July 17, 2011 Author Share Posted July 17, 2011 f26 a aparut in urma unui soc de curent,pompa de evacuare si circuitul de comanda am reusit sa le verific,sunt ok.mi-ar trebui un dump,altfel nu pot sterge eroarea Link to comment
lus Posted August 16, 2011 Author Share Posted August 16, 2011 problema rezolvata ,reseturi peste reseturi Link to comment
Guest gg74 Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 problema rezolvata ,reseturi peste reseturiCe anume ai resetat? Link to comment
lus Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 am incercat cateva variante spuse de un prieten,care a fost varianta corecta nici eu nu stiu,cei de la whirlpool ar fi trebuit sa stie,dar ei schimba modulul.. Link to comment
ruscanusorin Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Ar fi bine sa nu va mai apara F26 , cu resetarile nu se rezolva . Daca ati verificat pompa de evacuare,verificati si furtunul de evacuare sa nu fie infundat cu ceva ( eu am gasit o bacnuta de 1 leu rupta pe jumatate in furtun). De asemenea verificati furtunul de la cuva la presostat sa nu fie infundat, conexiunile spre modul. Link to comment
lus Posted February 21, 2014 Author Share Posted February 21, 2014 functioneaza si acum,din 2011 Link to comment
Recommended Posts