cipi Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Va salut ! Am un mixer audio de tip Behringer Xenix 1202 si am gasit 2 tranz. defecte de pe alimentarea lui MC 4580 (unul este distrus) iar pe celalt nu se mai vede nimic , pe schema am gasit doar notatia A06 pt ambele tranzistoare . Intrebarea mea este daca stie cineva seria celor 2 tranzistoare ? Cu stima , Am postat si partea din schema cu cele 2 tranzistoare acestea sunt T11 si T15 (inconjurate cu rosu) Link to comment
BUGHIU Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 poti pune doua bd139...si dupa ce le montati sau inainte de asta,cautati cauza pt care sau dus...sa nu crape si astea!! Link to comment
cipi Posted July 7, 2011 Author Share Posted July 7, 2011 Va multumesc ! Initial a fost defect si MC 4580 (capsula gaurita) ,le voi monta si sper sa nu mai am inca ceva componente defecte . Cu stima ! icon_jook Link to comment
remus68 Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 am gasit 2 tranz. defecte de pe alimentarea lui MC 4580; acestea sunt T11 si T15Ala nu e etaj de alimentare! Tranzistoarele alea sint chiar in etajul de intrare! Banuiesc ca cineva a aplicat la intrare un semnal cu nivel IMENS - zeci de volti, de la iesirea unui amplificator de putere... sau a fost interconectat cu un aparat care avea grave probleme la circuitul de impamintare. Link to comment
Recommended Posts