Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce browser folositi?


i0nutzb

Recommended Posts

Din cilcul "întrebări existenţiale" vă prezint: ce browser folosiţi? vă rog să şi argumentaţi

eu folosesc firefox, un browser excelent, cu foarte multe extensii, destul de secure (îl folosesc de la versiunea 1.0 şi nu am avut niciodată probleme cu spyware sau prostii de genul ăsta, cu toate că intru pe diverse site-uri pentru a... cumpăra diverse programe :drac: ) se găsesc de asemenea o grămadă de teme ce ar putea satisface toate preferinţele vizuale ale utilizatorilor :)

îl puteţi lua fie de la link-ul de mai jos, cu google toolbar preinstalat (în acest fel ajutându-ne)

[ntz_firefox]

fie de la http://www.getfirefox.com

 

aştept păreri şi discuţii pe această temă.

Link to comment
  • Replies 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu netscape 7.2 , banuiec ca are ceva comun cu mozilla , mai are si JavaScript care parca tot softul lornu imi place ca nu pot sa ii dau din el download cu FlashGet , pentru asta folosesc explorer , dar din comoditate , nu am incercat altceva pentru ca m-am obisnuit cu clientul lui de mail si cu el am ramas .. nici eu nu am avut probleme cu spyware , imi blocheaza reclamele, etc ..

Link to comment

si eu tot netscape...m-am obisnuit cu el si asa am ramas, si acum imi e greu sa trec pe altul,;pt ca ar trebui sa o iau de la 0 la setari, sa le invat, etc..plus ca la majoritatea nu am vazut/gasit obtiunea ca atunci cand dau clic pe scrol sa imi deschida link-ul intr-o pagina noua (nu intr-un tab nou)iar cu spyware sau de genul asta nu am avut probleme, + cam am pus sa imi blocheze toate popup-urile, si toate ceva de geul, ca nu am instalat nu stiu ce program sau player, sau ceva,daca vad ca nu imi merge o pagina atunci le caut eu pe net si le downloadez, dar sa nu ma intrebe el daca vreau, ca poate dau din greseala un da unde nu trebuie...

Link to comment

Si eu am trecut pe opera de la firefox. Motive: firefox-ul e foarte destept, dar fara indoiala scris cu picioarele. N-am vazut program care sa consume mai multe resurse decat ala. Opera are on consum de resurse absolut rezonabil, in plus vine cu o gramada de chestii 'built-in' (care ar trebui instalate separat in Firefox).

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines