Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJUTOR LA BASS-REFLEX BOXE


Guest ronix4000

Recommended Posts

Guest ronix4000

Sal.Mi-am facut de curand niste boxe pe 2 cai din niste foste Unitra de 50W la care am pus la inalte SAL DTF10 iar la bass YDD200LPP si suplimentar le-am facut port de bass-reflex montat pe spate.Dimensiunile portului sunt de 130*67 mm.Problema e ca atunci cand generez frecvente de 80 Hz sau mai jos se percepe un sunet putin deranjant din portul bass-reflex (un fel de falfait in paralel cu bass-ul)Care credeti ca este cauza acestui sunet?????? Oare e portul de bass-reflex prea scurt sau prea lung ???? P.S. incintele le-am simulat in Bass Box 6 inainte sa le construiesc si cu aceste dimensiuni de port a reiesit o frecventa de acordaj de vreo 60 Hz sau ceva pe acolo.

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest ronix4000

Asta este simularea boxelor.Dimensiunile incintei si parametrii difuzorului apar pe poza.Daca ma puteti ajuta cu o idee va multumesc mult.

 

Editat de catre NeXuS_3

 

va rog postati simulari facute cu programe free

daca aveti licienta, va rugam atasati o imagine care sa arate asta (Cd original sau un act , serie nu pt ca poate fi folosita de alte persoane pt a-si activa propriile programe)

Link to comment
Guest ronix4000

din pacate nu mai am tot proiectul ca mi s-a stricat hard-ul pe care il aveam salvat si tot ce mai am este poza asta.dar as putea sa incerc sa bag din nou datele in bass box si reiese proiectul.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines