Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Camera web BTC .......

Guest cutare

Recommended Posts

De curand mi-am luat o camera web BTC cu gandul sa o folosesc la supravegherea unei incinte , dar de la biroul unde am calc-ul pana la incinta cu pricina sunt vreo 50-60 metri . am prelungit cablul care are 4 fire dar nu merge , din ce cauza si care ar fi rezolvarea habar n-am (mentionez ca sunt bata la electronica )

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cniky

1

• cirip

1

• SASSU

1

• dany_cta

1

Camera e USB? O recunosti dupa conector? Daca zici ca e cu 4 fire, banuiesc ca aia e, dar sa vedem confirmarea. Eu nu stiu ce e aia "camera BTC".In orice caz, daca e asa, nu cred ca are cum sa mearga la distanta asa de mare.Cirip

Da USB este . ma gandeam ca ar putea fi gasit un fel de amplificator de semnal sau ceva de genul asta.... sau fire mai groase ar putea rezolva problema?? _______________________________________Dupa ce ca sunt cum sunt nici nu vreau sa invat

USB-ul nu stie mai mult de 5 metri. Prin folosirea de HUB-uri USB in cascada se poate ajunge la o distanta de maxim 25 m. Pentru mai multe detalii despre USb citeste aici.

Singura solutie e sa cumperi o camera video si un TV tunner, cu astea poti sa obtii distanta de care ai nevoie.

Uite ce am gasit , este pe la 80-90$ aprox., in Romania

WIRELESS Miniatural Wireless

Audio-Video Colour Camera

Enjoy the proven benefits of this tiny, discreet video camera with built-in audio microphone without the prohibitive cost.

No need cable - working wireless

All power adaptors for camera and receiver INCLUDED!!!

Now you can enjoy the benefits of a tiny, very discreet COLOR video camera with built-in microphone!

Simply plugs into any TV or VCR for LIVE color video and audio transmission!

Applications:

Baby/Child monitoring (with audio)

Patient monitoring

Burglary/Theft detection

Employee fraud protection

Home/Office monitoring

Features:

Video Camera Parts: 1/4" Image Sensors

System: PAL/CCIR NTSC/EIA

Effective Pixel: PAL:628X582 NTSC:510X492

Image Area:PAL:5.78X4.19mm

NTSC:4.69X3.45mm

Horizontal Definition:380Lines

Scanning Frequency: PAL/CCIR:50HZ

NTSC/EIA:60HZ

Minimum Illumination: 3LUX

Sensitivity: +18DB-AGL ON-OFF

Output Electrical Level: 50MW

Output Frequency:1.2GHz

Transmission Signal: Video, Audio

Linear Transmission Distance:50-100M

Voltage: DC+9V

Current: 300mA

Power Dissipation:≤640MW

Posted Image

Am gasit o solutie , cumpar alta dar bineinteles nu webcam , as posta sa vedeti si voi dar nu stiu cum sa atasez o imagine , in orice caz am invatat ca un webcam nu transmite pe distante mari orice metoda ai aplica (vorbesc din notiuni empirice)

• 12 years later...