Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu TA821

Nemesis

Recommended Posts

Am venit un prieten la mine cu un dvd-player si mi-a zis ca din prostie l-a bagat de la rece la cald si la si bagat in priza .M-am uitat un pic prin el si am constatat ca amplificatoarele pt subwoofer facute cu un circuit integrat TA821GH nu mai merg deci integratul (umflat de altfel :smt003 ) e dus.Am cautat la conex la adelaida la trioda si nu-l are nimeni. Avetzi idee de unde as putea cumpara un astfel de integrat si cat ar costa?Poate daca avetzi m-ar interesa si o schema sau 2 , de aplicatie a acestui integrat.

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nemesis

3

• Sharky

1

• andiy

1

• MiniTehnicus

1

Top Posters In This Topic

De semanat seamana dar ma tem sa nu rasara :rock: . Problema e ca eu nu am la mine acum dvd-playerul respectiv ca sa vad ce schema are.Oare e totusi posibil sa gasesc un echivalent (atat pin cu pin cat si ca si caracteristici - adica de fapt un frate geaman) ?Sau chiar TA8210H ar fi ; ce bine ar fi ca e si cumva ieftin?Astept recomandari.

Bun bun,ar fi o solutie TA8210. Problema e ca nu l-as cumpara pana nu as fi sigur ca e echivalent atat pin cu pin cat si ca si caracteristici - ce elegant am evitat cacofonia :rolleyes: ..Nu a lucrat nimeni cu asa ceva (cu ta821gh) sa-mi zica si mie daca MERGE sa pun un TA8210 in loc de TA821 ? Dvd-player-ul e acasa si nu pot sa vad acum in ce schema era bagat ta821 , ca sa pot face o eventuala comparatie cu TA8210.Ma poate ajuta cineva mai mult decat au facut-o altii deja ? :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: