Guest Laur_2011 Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 De mult timp mi s-a defectat cuptorul cu microunde in sensul ca nu mai incalzeste. Il pot seta, se invarte, dar... nu mai incalzeste nimic. Deci... e ...fara microunde. Imi poate spune cineva cauza si unde ar putea fi localizat defectul respectiv?Multumesc foarte mult! Link to comment
gaby57 Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 verifica siguranta cu valoarea 5kv 500ma ,este intrun suport de plastic, care se afla linga condesatorul HV Link to comment
gymy Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Uita-te si inauntru pe partea dreapta daca nu e arsa bucata de mica. Link to comment
Guest Laur_2011 Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Multumesc foarte mult pentru sfaturi. Voi verifica cele indicate si voi scrie rezultatele aici. Link to comment
niki4 Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Daca ati gasit siguranta de 0,65-0,75A/5kv,scoateti folia de mica si curatati bine locul de depuneri.Daca folia de mica este arsa, puteti face proba fara. Link to comment
Guest el_gringo Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Salutare!Pentru a nu deschide un topic nou am decis sa postez in acesta.Aceeasi problema cu un cuptor de microunde Rohnson model R 2303 (cu plita), se aprinde ledul, dai start dar nu incalzeste.Rog un depanator priceput din Bucuresti sa-mi dea PM cu locatie si date de contact.Mentionez faptul ca:- ma deplasez eu cu aparatul- solicit garantie asupra lucrarii efectuate- nu sunt adeptul platii 'taxei de constatare' (lucrez tot in prestari servicii si mi se pare o aberatie)- nu caut intermediari care sa il faca in alta parte si sa taxeze dublu (practica des intalnita, din pacate)Asadar, va rog PM cat de urgent. Multumesc anticipat! Link to comment
Ashky Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Din pacate in 90% din situatiile astea de vina este magnetronul care costa aproape cat un cuptor nou.Daca gasiti din dezmembrari unul, merita repararea, altfel nu. Link to comment
Guest el_gringo Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Din pacate in 90% din situatiile astea de vina este magnetronul care costa aproape cat un cuptor nou.Daca gasiti din dezmembrari unul, merita repararea, altfel nu.Multumesc pentru raspunsul prompt! Ati fi disponibil in cursul zilei de maine pentru o constatare? Pot primi un PM cu date contact?Intreb asta deoarece nu vreau sa-l etichetez inca drept decedat, nu inainte de a se uita cineva la el.Mai detin un cuptor cu microunde marca Heygey (acesta fiind mai de duzina decat Rohnson-ul) care a trecut de 2x prin aceeeasi problema (apasai start, se invartea dar nu incalzea). In ambele cazuri fusese folosit necorespunzator si s-a reparat prin inlocuirea unei sigurante, insa am pierdut datele de contact ale electronistului. Link to comment
Recommended Posts