Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Haier model 29F9B-P


Recommended Posts

salutare!am chinezaria asta si nu pot sa ies din ms ...are cineva idee cum ?am intrat cu MUTE CALL -/-- CALL MUTE si nu stiu sa ies..proc : TDA 9363.... ... .... poate are cineva un dump probat (sunetul nu e 100% corect..)de fapt am inlocuit memoria (24LC08) cu o alta goala thx!

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

sal!se intampla fenomenul urmator :cu memoria virgina , am imagine perfecta , insa sonor numai pe difuzoarele de medii (pe cel de bass se aude un bazait )cu dump-ul pentru TDA9363PS/N2/5I (acesta e procesorul) , se vede foarte prost , sonor lipsaas dori ,daca stie cineva cum , sa ma ajute sa-i "dau" sonor memoriei scrise de procesortv-ul asta are in sunet doua integrate TDA 7297 (unul pentru bass si unul pentru cele doua dif de medii amplasate in laterala tv-ului)poate are cineva si schema , ca ce gasesc , are in sunet altcevathx !

Link to comment

Cand intalnesc astfel de defecte fac munca de ocnas,adica caut in dump sa vad unde este randul cu adresele pentru sunet.Fac asta modificand linii intregi din dump pana gasesc linia pe care este sunetul si apoi se gaseste adresa sau adresele unde este sunetul.Este munca care cere timp si rabdare dar asa am rezolvat multe TVuri la care nu aveam date sa intru in service si nu puteam modifica tot dumpul din cauza ca se dadea geometria peste cap.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines