Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

acest tv echipat cu procesor TDA9381 are urmatoarea problemaschimba canalele dar ramane acelasi post,indiferent pe ce canal sunttensiunea de VT RAMANE 33V ,inseamna ca face cautarea in frecventade unde ar putea aparea aceasta promlema?

Link to comment
  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ai putea sa precizezi modelul de tv sau eventual sasiul (scrie pe placa de genul S15A sau similar)apoi eu unul, as scrie un alt dump de memorie (as cere pe forum) asta daca nu cumva tda9381 stie s-o scrie singur.Iar daca problema persista, as schimba selectorul.suficient ?

Link to comment

Daca functioneaza cand misti de placa nu mai cauta dupa maniu service ca-l strici si punei selectorul lui la loc. Eu am patit cu un client care a dat capacul tv-ului jos sa se uite in el, cand l-a pus la loc nu a avut grija ca placa sa intre in santurile de pe capac si a fortat in capac ca sa ia suruburile. Urmarea este evidenta, a fisurat placa. Examineaza sa nu patesti la fel, uita-te atent la marginile placii pe partea plantata se vede mai bine.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines