Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzori fingerprint


Guest DragosP

Recommended Posts

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest DragosP

Atmel probabil. Eu am incercat niste sample-uri de la ei, dar n-am avut noroc :) Cred totusi ca aduc la comanda.

Mă temeam de un astfel de răspuns :)Decât să ceri ceva sample de la ei, mai bine lasă. Nu ştiu cine este însă de vină: ei sau cineva al cărui nume începe cu "A" şi se termină cu "lexe"... :finga:
Link to comment

O sa razi, da nu-i de la "A". Am incercat sa comand din Singapore (am stat acolo 6 luni cu ceva vreme in urma) si exact acelasi rezultat (in conditiile in care alte firme au trimis la greu). Am incercat sa comand de curand din Israel. Degeaba. E un fel de "politica firmei". :finga: pentru firma.

Link to comment
Guest DragosP

Eventual Dallas.Daca nu ai nevoie neaparat de identificare amprente,sunt dispozitive sub forma de buton care nu au nevoie de alimentare si au un cod unic pentru fiecare bucata.Cred ca se gasesc mai usor decat senzorii fingerprint.

Ehe, merci, de ăia ştiu de mult... Am aplicaţii care încă din 1999 funcţionează bine şi frumos cu DS1990. Inutil să zic că nu se mai cunoaşte nimic pe ei...Problema este că iButton-ii, cartelele (de orice fel) pot trece de la un om la altul, pe când amprentele mai greu :)
Link to comment

In cazul asta,mai bine ai face up-grade la scanner de retina, "problema este că iButton-ii, cartelele (de orice fel) pot trece de la un om la altul, pe când amprentele mai greu" trebuie doar sa le potrivesti pe degete inainte :snakeman:nu de alta dar nimeni n-o sa-ti imprumute ochiul. ..Inca.:yawinkle:Mi-a placut la nebunie filmul " Gone in 60 seconds" :finga:O sa ma interesez daca se pot aduce.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines