Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv schneider model MD 7085VTS


Recommended Posts

  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

este important acel "F" pentru ca atunci nu poate fi pus un simplu TDA8172 ...TDA8177F are o "sursa" in plus fata de TDA8177 ...tensiunea(flyback) din pinul 3 se asigura separat la TDA8177F...pe cind la acela simplu fara "F" aceasta tensiune este preluata din tensiunea de alimentare pinul 2...deci TDA8177(fara "F") ar fi echivalent functional cu TDA8172 ( dar e mai slab ca putere de iesire) ca sa va convingeti descarcati cele doua datashet ...

Link to comment

momentan nu mai am tv-ul in fata,o sa merg azi la client.nu m-am uitat sa vad dc este cu ,,F,, bv-ul.dc este cu ,,F,, sau fara ,,F,, se poate pune TDA8172?

Televizorul este Tevion MD-7085 VTS ,are sasiu TV9.6 ,iar baleiajul vertical este TDA8177F ( nu are echivalent,daca montezi TDA8177 fara F explodeaza in secunda 1 )
Link to comment

Televizorul este Tevion MD-7085 VTS ,are sasiu TV9.6 ,iar baleiajul vertical este TDA8177F ( nu are echivalent )Si pentruca TDA8177F sunt cum sunt(asta stiu depanatorii Florine) atasez modificarea perfect functionala cu o singura conditie.Ca TDA8172 sa nu fis stift sau de proasta calitate(functional)Am facut aceasta modificare si merge perfect.

Link to comment

Mari dureri de cap mi-au dat aceste circuite TDA8177F ..care sunt de prasta calitate ...nici nu mai stiu daca se mai gasesc aceste circuite (bune)pe piata din rom. eu o data dupa ce am pus vreo doua si s-au scutcirciutat instant...am pus un STV9379F(parca...desi stiu ca e mai slab la capitolul amperaj pe iesire ) din recuperari si a mers (nu stiu exact si cit...) eu l-am tinut cam vro 2 ore in proba...

Link to comment

Mari dureri de cap mi-au dat aceste circuite TDA8177F ..care sunt de prasta calitate ...nici nu mai stiu daca se mai gasesc aceste circuite (bune)pe piata din rom. eu o data dupa ce am pus vreo doua si s-au scutcirciutat instant...

... :rade: asa se intimpla atunci cind se intrunesc cele doua conditii de mai jos...1-- depanatorul se scumpeste la tarite si se ieftineste la faina...! toti vor sa fie piesele cit mai ieftine , nu-i intereseaza calitatea...! cind ii propui ceva bun , dar evident mai scump , strimba din nas si fac stinga imprejur ...! se merge pe principiul...scump , dom`le , scump...dincolo era mai ieftin...!2-- magazinele de unde se aprovizioneaza anumiti cetateni vind marfa de la tomberon , ori din lacomia crasa a patronilor , ori din necunoastere a componentelor de calitate...! nu dau nume , ca nu e frumos , insa pe unii , daca ii intrebi despre calitatea anumitor piese din portofoliul lor , ti le lauda cum ca sint cele mai bune din lume , desi ele sint niste pocnitori chinezesti de doi bani gauriti ...iar multi depanatori chiar se uita in gura lor si ii mai si cred... :rade: bineinteles ca se gasesc integrate 8177f de calitate --- chiar si eu am pe stoc , insa evident ca dl elmar nu le-a cumparat de la mine niciodata --- , insa CALITATEA COSTA , domnilor circotasi... :ciuda: asa va trebuie la toti care umblati dupa mokangeala...sint satul pina in git de astfel de clienti...!
Link to comment

bineinteles ca se gasesc integrate 8177f de calitate --- chiar si eu am pe stoc , insa evident ca dl elmar nu le-a cumparat de la mine niciodata --- , insa CALITATEA COSTA , domnilor circotasi... :ciuda: asa va trebuie la toti care umblati dupa mokangeala...sint satul pina in git de astfel de clienti...!Cat costa un TDA8177F ce calitate?Este foarte adevarat cu preturile mici dar din pacate sunt firme care vand aceeasi marfa proasta la preturi mari.

Link to comment

Deoarece am facut o comanda importanta am fost nevoit sa-i arunc pe toti.

... :ras: foarte bine...! nu e frumos , dar ma bucur obor...! va spun si dvs la fel ca si oricui...ASA VA TREBUIE...! INTOTDEAUNA ,CALITATEA COSTA...!ps...@ dl dan cod...!avind in vedere ca nu va voi vinde niciodata never - ever nici un capat de ata ,chiar de-ar fi sa mor de foame , tda8177f de calitate sint NEPRETUITE PENTRU DVS... :ciuda:
Link to comment

D-l MISURA ,dupa cum cred ca stiti. marfa scumpa = greu vandabila(mai ales in romania) si este valabila si pentru noi ca depanatori si pentru dvs. ca vinzatori....la pretul foarte mic al unui tv nou nu poti sa faci o reparatie scumpa ...e total ne productiv ...dupa cum ati scris si dvs. mai sus :

se scumpeste la tarite si se ieftineste la faina...! toti vor sa fie piesele cit mai ieftine , nu-i intereseaza calitatea...! cind ii propui ceva bun , dar evident mai scump , strimba din nas si fac stinga imprejur ...! se merge pe principiul...scump , dom`le , scump...dincolo era mai ieftin...!

pe client nu-l intereseaza calitatea ci pretul daca se poate cit mai ieftin(sau gratis) si sa tina o viata...asta e...si noi trebuie sa ne adaptam dupa asta nu avem incotro(si nu din lacomie sau zgircenie)...si o intrebare (poate retorica) de ce credeti ca toate lumea se inghesuie sa cumpere de la supermarket?....sa va raspud tot eu...PENTRU CA E MAI IEFTIN?! :da
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines