Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Guest octopus

electronica .........

Recommended Posts

Guest octopus

salutare. Lucrez la un service gsm doar partea de soft ...pentru ca lucrez de ceva timp as vrea sa cumpar ceva carti sa ma apuc de invatat electronica . exista asa ceva pentru incepatori ??? sau ceva sfaturi? am si unele manuale de service care indica exact ce trebuie schimbat la diferite simptome de defect dar as vrea sa invat cu adevarat electronica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca vrei doar sa intelegi cat mai mult din schemele altora atunci niste search-uri pe net sau o colectie mai veche de Tehnium te poate ajuta. Daca ai ganduri mai serioase si vrei sa-ti compui propriile scheme atunci un curs de dispozitive si circuite electronice care se preda la facultatile cu profil electric --presupunand ca n-ai trecut degeaba prin fizica de liceu-- te va pune pe roate. Iti recomand cursul DCE de Dan Dascalu pe care ar trebui sa-l gasesti la libraria din incinta facultatii de electronica din Bucuresti in Polizu sau in Leu sau de vanzare la studenti. Exista si o "culegere de probleme" recomandata la acest curs si ar trebui s-o gasesti tot pe-acolo. Daca ai vointa sa treci prin acest curs si mai ales prin capitolul de reactie atunci vei avea toate cele necesare sa te instruiesti singur mai departe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.