Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

dell d640 probleme pornire.


iod2

Recommended Posts

  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest buciug

scoate-o si oricum ti se aprinde laptopul... macar te convingi ca e din ram... intrii in bios, il saluti si schimbi ram-ul.

Link to comment
Guest buciug

prietene.... este normal ca nu iti intra in sistemul de operare fara ram, dar iti intra macar in bios, eu nu inteleg care e faza de razi, problema o ai tu nu eu..... :rade:

Link to comment

Salut,

 

" este normal ca nu iti intra in sistemul de operare fara ram, dar iti intra macar in bios, eu nu inteleg care e faza de razi... "

Greşesti. Făra memorie Ram, nu poţi intra în setările de Bios.

 

Există şi cazuri particulare.

Calculatorul dă control şi permite setări de Bios când din proiectare există memorie Ram ( de obicei puţină, 32 - 64 MB ) lipită pe placa de bază.

Cazurile ăstea sunt atât de rare încăt se poate considera că nu există.

Link to comment

a pornit laptopul, a mers 2 zile si am aproble. se stinge in mers. cateodata porneste merge 4 min si iar se opreste. si pe acumulator si pe adaptor, are cineva vreo idee de l;a ce poate sa fie?

Link to comment

Buna seara ! Eu cred ca se incalzeste ceva in laptop si daia face asa,cred ca se incalzeste procesorul tare rau,daca vreti ca sa-l rezolvati,trebuie ca sa-l desfacti putin acolo unde vine procesorul si curatati putin radiatorul+cooleru si sa-i puneti putina pasta siliconica pe procesor,pentru ca cred ca sa uscat pasta aceia care a fost pana acuma pe procesor .Mult succes !

Link to comment

nu mi pornesste deloc. a mers cateva zi;le si murit de tot. tot la fel clipeste ledul. cred ca a murit ramul de tot. sa oprit in mers o data, apoi pornea, mergea cateva secunde si se oprea.

Link to comment

cred ca a murit ramul de tot. sa oprit in mers o data, apoi pornea, mergea cateva secunde si se oprea.

Salut ! Parerea mea este urmatoarea ca sa cautati la cineva o memorie de laptop pentru probe,pentru ca sa nu cumparati si sa nu fie din asta problema.Adica poate fi si din memorie cum ati spus dvs,dar poate ca sa nici nu fie din ia,si daia am zis ca daca aveti de unde sa faceti rost de una de probe.Succes !
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines