Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bridge Mode.Putere in punte. Ajutor


Recommended Posts

Guest djdanyx

Salutare. Am o nelamurire:Ptr un subwoofer de 600w rms , un amplificator de 2x200w (8ohm), 2x350w (4ohm) , 1x650w (putere in punte)[8ohm] 1x950w (4ohm).Cum pot lega subwoofer-ul la amplificatorul asta? folosind puterea bridge (putere in punte) ? Se poate?

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Forumul nu are sectiune de divinatie sau chiromantie ( inca .... ) asa ca posteaza aici viewforum.php?f=66 , si cere sprijinul expres al unui moderator pentru mutarea subiectului ! Nimeni nu poate ghici la ce te referi in postarea de mai sus..........si nici nu are vre-un interes !!!Aceasta sectiune este destinata expres numai constructiilor de amplificatoarelor in regim de entuziast amator ( de la latinescul ANIMUS - SUFLET ) si rezolvarii problemelor intampinate in timpul reglajelor .......incepatorii au o cu totul alta rubrica ! Mai sapa putin in forum , vei gasi cu siguranta rubrica destinata celor in dileme intelectuale exact cea ca a ta........Mult succes !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines