Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

unitra 75w


Guest unique_dark

Recommended Posts

Guest unique_dark

salut! zilele astea am cumparat 2 boxe unitra de 75 de vati, si ce sa vad.. mare dezamagire, la o boxa e distrus dif de bass( con + suspensie) si media la fel, plus de asta pe boxa respectiva nu are nici filtru original, boxele arata foarte rau ne ingrijite... ce sa fac? sa incerc sa le reconditionez? sau sa le arunc? va rog sa ma ajutati, si sa imi spuneti daca reusesc sa fac dif ala de bass, unu nou original e cam scump.. sa inlocuiesc cu alt ceva? si la incinte ce sa le fac? ca arata foarte rau, cred ca le-a tinut in ploaie ca sunt... vai de mama lor!

Link to comment
  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

si eu luasem asa ceva... in orice caz ca si incinte merita reconditionate... un pic de abraziv un tub de superglue (pt colturile macinate sa nu plece mai departe palul) un chit auto cu fibra de sticla si 5 metri de autocolant... totul te va ajunge pana la 50ron. acum cu partea legata de difuri nu stiu ce sa zic multi lauda difuzoarele tonsil, eu unul nu mi-am batut capul le-am schimbat pe amandoua difuzoarele de bas si cele de medii, filtrele originale de unitra sunt pe capacul difuzoarelor de medii (eu le-am pus pe o placa la baza "boxei") imi plac foaret mult cum se aud si chiar am sonorizat ceva chefuri. Parerea mea e ca merita reconditionate.Daca totusi nu vrei sa muncesti la ele... pe mine m-ar interesa plasele(panzele cu rama de la ele, chiar si numai ramele daca panza este rupta)...te gandesti.Era sa uit, pt plase sunt dispus sa platesc.

Link to comment
Guest unique_dark

acum atasez poze cu dif si boxele..

 

plase nu am la boxe..

 

 

 

 

 

http://img64.imageshack.us/img64/5222/dsc00005ngg.jpg

 

http://img593.imageshack.us/img593/3824/dsc00004fv.jpg

 

http://img809.imageshack.us/img809/5351/dsc00002bt.jpg

 

http://img545.imageshack.us/img545/7217/dsc00003um.jpg

 

 

pozele au iesit asa ca le tin intr-o debara si nu e prea iluminat in incapere

Link to comment
Guest unique_dark

ale tale sunt foarte bine intretinute.. cu astea ale mele fostu proprietar cred ca punea muzica la animale cu ele ca... in poze nu prea se vede bine, daca le-ai vedea.. ai ramane masca, asta e mam intepat.. greseala mea! incerc sa le mochetez si sa caut ornamentele din aluminiu si cu dif alea de bass ce fac.. e cineva din bz care ar putea sa ma ajute.. sau stie cineva pe cineva din bz care sa imi reconditioneze boxele?

Link to comment

cumpara difuzoare unitra sh daca nu ai pentru unele noi.. nu baga toti chinezii in boxe ca altii..acele boxe sunt concepute pentru anumite difuzoare la fel ca si filtrul sunt niste boxe decente, cu difuzoare de doi lei nu le mai poti numi unitra!bafta

Link to comment

Ca idee oricum sal, mnc... sunt unguresti... de tonsil nu se apropie oricine(de noi), iar sh e cu dus intors daca nimeresti niste difuri rebobinate si membranele schimhate de cineva in necunostinata de cauza cam arunci banii aiurea pe fereastra. Eu am sal-uri pe unitre si sunt foarte multumit de felul in care se comporta si se aud. parerile sun impartite oricum si fiecare crede ce vrea dar eu nu mai schimb membranele de panza sau carton pe cauciuc sau spuma nici mort.

Link to comment

Daca tu esti multumit de prestatia lor este ok. Dar fata de gusturile si pretentiile mele in materie de sunet sunt departe. Nu incerc sa ma dau balena ca nu am de ce ( si nici sa te jignesc in vreun fel ) , dar mie personal imi place felul in care cinta ( reproduce muzica ) difuzoarele fullrange . Am ascultat difuzoare sal , am reparat o gramada ,si nu am vazut (auzit ) diferente intre sal , domotec , bluetech ,samd. Dar tin sa precizez inca o data ca nu trebuie sa avem cu totii aceleasi gusturi sau pretentii .

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines