Guest talpan Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 SALUTARE sper ca postez unde trebuie. am un tv LG FLATRON si nu se mai aprinde se aude doar un ticait intermitent si palpaie ledul rosu oare a intrat protectia s-au sa ars sa stiu daca mai are rost sa il repar ca el a costat vreo 4 mil are vreo 3 ani... multumesc anticipatps: totul sa intamplat dupa ce am introdus stecherul in priza cred ca a facut un scurt ceva... Link to comment
leoncris Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Sursa intrata in protectie.Urmeaza ... masuratori. http://elektrotanya.com/lg_rz-21fb55mx- ... nload.html Link to comment
Guest talpan Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 daca il las, ticaie vreo 2 min si se opreste nu da nici cel mai mic semn de functionare :( Link to comment
victor_cj Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 SALUTARE sper ca postez unde trebuie. am un tv LG FLATRON si nu se mai aprinde se aude doar un ticait intermitent si palpaie ledul rosu oare a intrat protectia s-au sa ars sa stiu daca mai are rost sa il repar ca el a costat vreo 4 mil are vreo 3 ani... multumesc anticipatps: totul sa intamplat dupa ce am introdus stecherul in priza cred ca a facut un scurt ceva...Va salut! La acest model varianta cea mai grava ar fi: 8 condesatori devalorizati in sursa, 4 condesatori + un stabilizator si eprom smd in main bord. Ca si cost(manopera+componente) maxim 120Lei. Daca aveti tangenta cu electronica il puteti remedia dumneavostra cu usurinta, daca nu apelati la un profesionist din orasul dumneavoastra. Succes! Link to comment
megabit Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 ... 8 condesatori devalorizati in sursa, 4 condesatori + un stabilizator si eprom smd .. ... smd la sasiul MC049B? Link to comment
Recommended Posts