Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfaturi proiect.


Recommended Posts

salut, sunt incepator. am un programator pentru pic de putin timp. am facut chestia asta http://www.josepino.com/automobile/pic_traffic_light (va spun ca sa stiti cam la ce nivel sunt)

 

si ma intereseaza daca are cineva scheme cu matrice de leduri pentru pic 12f629 -stiu ca nu o sa fie mare- . As vrea una de 4x4 sau 3x3 (cat de mare se poate pt pic`ul meu) cu alimentare mai mica de 5V (folosesc intrarea de la usb).

 

vreau asta ca sa pot invata sa fac programe pentru picuri, sa experimentez diverse jocuri de lumini, si m am gandit ca cel mai practic ar fi o matrice.

 

va multumesc anticipat

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Salut,Numai cu acel controller vrei sa faci proiectul sau se poate si altceva?http://kaufhaus.blogs.com/thevaportrail ... -home.htmlDaca nu te tine USB-ul? Poti sa folosesti o alimentare externa(Baterie sau incarcator de tel.)?

da cam asa ceva vreau, insa daca se poate cu pic`ul meu (12f629). cand am cautat proiect cu matrice pe net am gasit unul asemanator cu cel gasit de tine http://www.youtube.com/watch?v=CPxJFIAlGNw probabil e acelasi... insa tot la fel are pic 16f..m am gandit ca 12f629 nu poate duce mai mult de 6 leduri care sa poata fi aprinse independent (am dreptate?)... deci ar trebuii neaparat sa cumpar un controller cu mai multe iesiri nu?

na... nu e chiar ce vrei tu, dar poate fi o lectura interesanta:http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=205&t=81950

da merci pentu efort, insa este muuuuult prea complicat penttru mine :d... daca as nivelul ala as face asta http://www.freewebs.com/defxev/scroll.htmEDIT: da m am uitat din nou pe proiectul cu 144 de leduri... deci sunt 8 linii si 18 coloane de leduri. fiind controlate de 18+8 pini. asta inseamna ca as putea si eu sa contorlez 9 leduri cu 6 pini? just wondering :Dchiar as vrea sa imi spuna cineva daca se poate mai mult de 3x3 pe pic 12f629
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines