Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

fimer1600


Guest yo5pvc

Recommended Posts

Guest yo5pvc

Am intrat in posesia unui inverter de sudura FIMER1600 defect ,igbt-urile distruse la fel si partea de comanda a igbt ,care e facuta cu smd ,am cautat pe net dar nu am gasit mare lucru,daca ma poate ajuta cineva cu ceva documentatie, va multumesc anticipat.

Link to comment
  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest yo5pvc

aceasta imagine este pentru varianta cu componente discrete ,iar varianta care o am este cu smd ,acestea sint dispuse un pic diferit.

Link to comment

...Pe net nu vei gasi asa ceva! :da

In schimb, cu 100 de lei poate cumpara de la tine CD-ul de la Fimer unde poate vedea poza asta la rezolutie mai buna, nu? Sau il dai doar impreuna cu eseti...

viewtopic.php?f=59&t=84720

Nu cumetre...colegului radioamator ii dau moka .... :ciuda: ceea ce tu nu vei vedea nici cu 10 milioane! Ca prea te bagi unde nu-ti fierbe oala...esti supozitor cumva? Ca numai obectele astea se baga asa...:nebun:

Vroiai poza la rezolutie mare?....fugi tare cumetre...eject...cauta pe net ca se gasesc cu tonele... :101

 

@yo5pvc

In scurt timp vei primi un PM cu linkul de unde sa descarci schemele pentru Fimer 1600! '73!

Link to comment

yo9hmd scrie:....oricum vad ca esti miner sau supozitor...numai astia se baga asa

Te rog sa-ti controlezi vocabularul, eu nu te-am jignit.Te-am impiedicat probabil, pe topicul de vanzari, civilizat, sa pretinzi bani pentru ceea ce nu-ti apartine.E vorba de drepturi de proprietate intelectuala.

yo9hmd scrie:.......ceea ce tu nu vei primi nici cu 10 milioane da? numai asa ca sa te oftici...

Pai nici nu este cazul, am documentatiile pe care vrei sa le vinzi, (eseti), le-am primit in calitate oficiala, dar n-am incercat niciodata sa obtin foloase materiale din comercializarea acestora, pentru ca nu este corect.Din contra, o serie de scheme muncite de mine (relevee) circula pe net si le-am oferit gratuit.Astept scuzele pe ambele sectiuni in care m-ai jignit.
Link to comment

Bun...daca ai aceasta documentatie, poate il ajuti benevol pe colegul yo5pvc cu schemele! Asa cum am avut eu de la bun inceput intentia!!!!! Voi intarzia in a-i trimite aceste scheme deliberat, asteptand gestul tau si totodata confirmarea publica pe forum a colegulaui, ce banuisc ca ca iti v-a multumi in acest topic! Pina una alta, eu imi cer scuze pentru intarzierea deliberata, datorata doar interventiei tale neavenite si ironice, in acest topic!

Astept sa-i trimiti colegului yo5pvc schemele si...imi cer public scuze!

Scuze moderatorilor pentru post dublu!

Link to comment

Cred ca in curand am sa le uploadez pe un portal si oricine doreste...sa le ia la liber! :101 Stiu eu foarte bine pe unii ce fac service "oficial" si ii belesc sub aceasta cupola pe amaratii de clienti de le sar fulgii saracii! :rade: Am facut service multi ani in Italia si ii cunosc pe majoritatea "oficialilor" din romanica...mai ales prin preturile "subtiri"practicate! :rade:

Link to comment
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines