Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV BRONX cu defect aleatoriu


Recommended Posts

TV BRONX DIGITAL CONTROL MULTI-SYSTEM, aşa scrie pe spatele lui. E plin de fiţe. Cînd îl desfac functionează, cînd îi pun capacul nu vrea să mai meargă. Cînd intră în stand-bay (caz în care funcţionează la prima solicitare) cînd ledul se colorează în galben (cred că intră în protecţie).... Dar e imposibil de reparat fiindcă dacă are capacul scos funcţionează. Pe TDA 9351PS/N3/3 este lipită o etichetă pe care scrie NTDA 9351C315CG.

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Un asemenea defect are o abordare ....clasica; e clar ca aveti o lipitura sau un contact de cupla cu fite. Se iau la rand toate lipiturile de pe barele de forta, dar inainte de asta, cu capacul scos si sasiul tras afara cat de mult se poate, se ciocane usor in sasiu si in module pt a determine zona unde e intreruperea. Mai departe.... rabdare si tutun !

Link to comment

OK! Mulţumesc, mîine la serviciu sper să-l dovedesc. Mă intrigă faptul că pare nou-nouţ....

Pai cate placi din astea s-au reparat inainte de a fi montate in TVuri(nu de alta dar s-au facut la noi in Oradea si cunosc cum sta treaba cu ele)cu sutele erau defecte direct de la producator (chinezul)si trebuiau reparate inainte de a fi ansamblate in cutie.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines