Guest Bogdan2893 Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Buna seara, am o problema cam ciudata la un genius 5005 5.1 nu se mai aud boxele in afara de subwoofer care merge bine. In boxe se aude un bazait suparator. Daca aveti vreo idee va rog sa imi spuneti. Am mai avut probleme cu siguranta la el in trecut. Tin sa va anunt ca il am de 2 ani si e cam uzat, mai tot timpul ascult la volum mare si il iau des la petreceri unde sta toata noaptea cu volumul la maxim. Mai stiu cate ceva despre electronica dar nu destul cat sa-mi dau seama ce poate sa aiba sistemul.Ce este de facut? Multumesc anticipat. Link to comment
E_manuel Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Incearca sa-l testezi pe altceva, de exemplu iesirea audio din scart-ul tv, un alt calculator, incearca sa-l conectezi si prin alta intrare, altfel spus foloseste intrarea tv sa-i dai semnal din pc, vezi ce iese si treci din nou pe aici. Link to comment
Guest Bogdan2893 Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Tot asa se aude numai subwooferul boxele nu schiteaza nimica, acelasi bazait suparator ca si la pc si am incercat pe toate intrarile de la sistem tv/mp3/dvd/game. Link to comment
Recommended Posts