Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut electronist pt a realiza un disp. de simetrizare retea


Vizitator robertpecsi

Postări Recomandate

Vizitator robertpecsi

Caut un electronist pentru a ma ajuta la finalizarea lucrarii mele de doctorat. Se pune problema realizarii efective a unei scheme de simetrizare a retelei, care sesizeaza care faza este mai incarcata cu sarcina si comuta anumite circuite pentru a compensa dezechilibrul. Am mai multe variante de scheme, dar niciuna nu este la nivel de ultimul detaliu, cu indicarea exacta a pieselor si valorilor acestora (atunci si eu puteam coroda placa si lipi piesele...), asa ca am nevoie de cineva capabil si sa completeze. finalizeze si sa calculeze schema electronica a dispozitivului. Bineinteles contra cost. Doresc insa seriozitate (o si ofer). Ma puteti contacta pe mail sau la telefon 0722-366012. Multumesc.

 

Kimnotyze: Te rog sa postezi conform regulamentului, o singura data si la categoria in care se incadreaza subiectul tau!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări