Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microcontroler 8051

Guest ma3rian

Recommended Posts

Guest ma3rian

Ma puteti ajuta cu ceva coduri pentru masurarea: capacitatilor, rezistentelor, tensiunilor, inductantelor, frecventelor, intensitatilor... care sa-l pot folosi la un sistem de masurare cu 8051???am facut rost de o schema, mi-am facut cablajul ( are 4 porturi, la unul ii trebuie atasat un LCD pe care pot vizualiza masurarile, + am mai introdus un etaj cu max232 cu port serial pentru partea de programare); mi-ar trebui ceva cod ca sa-l pun in folosinta...HEEELP!!!

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• one

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Probabil ca cei care cer programe ar avea mai multe sanse daca ar intreba cum pot rezolva o problema specifica.Ceea ce inteleg din acest post este ca ai nevoie de program sa ti-l faca cineva.programul este o consecinta a hardware-ului- Cum ai conectat displayul de exemplu - pentru a putea scrie codul care face comanda?GOOGLE8051 - frequency meter8051 display8051 - capacitance....... uite ceva cod.oare ce e mai simplu de atat?Si RS232 pentru programare ce?