Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microcontrollere ARM -- de unde pot cumpara?


Vizitator Daedalus

Postări Recomandate

Vizitator Daedalus

SalutStie cineva de unde pot cumpara (eventual din Bucuresti?) microcontrollere ARM si cam la ce preturi?Nu am experienta cu microcontrollere, dar unde lucrez am facut niste optimizari de cod pentru telefoane mobile in ASM si mi-au placut la nebunie instructiunile pt. ARM

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Stiu ce spui, ARM-ul are probabil cel mai destept set de instructiuni inventat vreodata. Combinat, desigur, cu o arhitectura extrem de inspirata. Superb procesorul.

De cumparat pe la noi ... mai greu. S-ar putea sa gasesti cateva pe la http://www.electronic.ro; de asemenea, Atmel-ul (care face cateva microcontrollere bazate pe ARM) are reprezentanta in Romania si ai putea incerca sa cumperi de la ei. Mie mi-au trimis chiar ca sample un ARM, dar asta se intampla cu mult timp in urma.

Link spre comentariu

Se gasesc la Farnell, si din cate stiu era o firma in .ro care aduce componente de la Farnell (totusi preturile la Farnell sunt destul de piperate). Mai sunt si la alti distribuitori, dar nu stiu cati au reprezentante / subcontractori in .ro (parca Vitacom aducea de la Schukat, iar acolo preturile sunt bunisoare: LPC2194JBD64 (Philips, 16/32Bit 256K-Flash 60MHz LQFP64) la 8,20Eur)).

Link spre comentariu
Vizitator Daedalus

mitescu -- pai pentru inceput orice microcontroller decent cu arhitectura ARM; urmatorul criteriu ar fi sa gasesc pentru el un development board (pentru ca repet, nu am mai programat nici un microcontroller pana acum)si eventual documentatie :)M-am uitat putin la olimex si am gasit sa cumpar din afara lpc-2106 (12$).Ar fi fain si ceva de la atmel, mai ales ca am inteles ca au si versiuni ieftine (numai bune pt. cineva ca mine).Cristiano -- da, Vitacom era trecut la distribuitori la phillips (mai era o firma de prin ardeal, dar nu aveau pagina de web si alea) si m-am uitat putin la ei pe site, si (poate n-am cautat bine) nu aveau nimic din gama lpc-2000 .

Link spre comentariu
  • 8 ani mai târziu...

Se poate  incerca si aici http://www.aliexpress.com/item/Cheaper-Free-Shipping-STM32-F4-Discovery-STM32F4-Development-Board-w-ST-LINK-V2-Green/1622157126.html

Asa ceva mi-am cumparat si eu ( Discovery F4 Board) , iar STM32F4 de la ST Microelectronics este deja destul de popular in randul amatorilor, si gasesti o gramada documentatie pe internet.

 

Ca medii de dezvoltare poti folosi IAR EWarm (prezent si in clipul lui RoGeorge) pe care-l folosesc si eu de`altfel, mai este Keil uvision4, in plus exista o gramada de exemple gata facute pt aceste medii

 

PS: George intrebarea lui  Guest_Daedalus dateaza din 2005 :hdgfhgdf

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări