Guest dack Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 As vrea sa fac un sistem de climatizare cu Pic 16F877 (care sa conțină un ventilator si o rezistenta). Am găsit un exemplu de program in Quick BASIC http://www.fuzzy-logic.com/ch3.htm Eu am încercat sa fac programul în mikrobasic for PIC. Poate îmi spuneți ce am greșit.(nu prea le am cu programarea programare!) Poate trebuia sa încep cu circuitul întâi!? Aștept sugestiile și ideile voastre. Link to comment
Guest dack Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 poate nu am fost destul de clar am nevoie la _licenta_ si voi fi recunoscator Link to comment
elcomar Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 pai cum sa-ti spuna cineva unde ai gresit cand tu nici nu ai aratat la ce lucrezi? prezinti un proiect pe care vrei sa-l faci dar nu arati ce ai facut deja ca sa-ti spuna oamenii unde ai gresit...think first ! Link to comment
Guest dack Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 l-am sters ca lucram la o noua versiune. iata ce am facut pana acuma Link to comment
Guest dack Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 l-am sters ca lucram la o noua versiune. iata ce am facut pana acumacine vrea fisierul pm......dupa cum se vede nu o sa fie prea multi.... Link to comment
Recommended Posts