Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Guest SIG

Difuri Kastan

Recommended Posts

Guest SIG

Salutare.Exista posibilitatea sa aveti careva dintre voi parametrii difuzoarelor de laboxele Kastan? Am doua difuri si a-si vrea sa le cuplez in tandem ptr.unsub de 20 W.Imi schitati un model de sub. cu 2 difuri inauntru?In ultima instanta voi face subwooferul la ochi,sa vad ce iese.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca astepti putin am sa-ti pot da o configuratie recomandata in "Montaje electroacustice Hi-FI", exact pentru difuzoarele alea , exact in aplicatia pe care ti-o doresti...Trebuie doar sa scanez pagina respectiva.Se aude binisor dar e cam puturos.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SIG

Sa sti ca m-ai facut foarte curios,nu credeam sa le foloseasca cineva aceste difuri "demodate"in alta combinatie,credeam ca eu sunt cam excentric visand la combinatii de genul acesta.Merci.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SIG

Multumesc de schema,dar ce vreau sa te mai intreb,acolo,la schema din dreapta,scrie cumva "2 omi"sau nu vad eu bine exact ce scrie;si iin textul, pe care il insoteste probabil desenul in carte, scrie cum se foloseste?adica pe post de subwoofer cu difurile impreunate sau fiecare dif.de joase ramane cuplat pe cate un canal(L/R) ?P.S. Piesa 5 e doar.ptr. fixat fonoabsorbantul ?Merci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa cum este proiectat si filtrul, se folosesc independent, fiecare pe cate un canal. In aplicatia prezentata erau folosite impreuna cu doua incinte ce foloseau, culmea, acelasi tip de difuzor, impreuna cu o inalta, recomandand maxim 40 W pe canal. Tu poti sa le folosesti cum ai nevoie, filtrul ramanand acelesi. Difuzoarele au impedanta de 8 ohm.Acolo sigur nu scrie 2 ohm.Piesa 5 este filtrul.Asta a fost prima mea constructie in "domeniu", rezultatul depasind asteptarile. A fost folosita impreuna cu o pereche de sateliti mici (max 8W), iar ca amplificare am folosit la vremea aceea un stk ce debita 25W pe canal.Totusi mi s-au parut un pic puturoase.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.