Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

platinium rml 20 otxt

Recommended Posts

stie careva de ce nu am sunet pe posturile tv dar in schimb cand scot mufa de la tv din spate se aude fisiitul acela de la pureci cand nu prinde nici un semnal, deci amplificare are,sunet, dar pe post mergea ce mergea si dintrodata nu sa mai auzit nimic pe nici un post la televizorul platinum model platinium rml 20 otxt

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• caris

4

• dan cod

2

• dan-a2

1

• naetv

1

Top Posters In This Topic

Primul lucru ce trebuie verificat este dac este setata norma de sunet corect.Apoi circuitul de muting verificat ,nu in ultimul rand dumpul.Incercati asta si reveniti.

asa am analizat putin problema la tv si asta e defectul, cand tv e pe posturi sau chiar e scoasa mufa din spate indiferent nu se aude nimic decat niste pocnituri cand schimb canalele, cand bag scartul in spate de la un dvd tveul merge normal si se aude am amplificare, deci nu stiu ce sa fie nu primeste semnal amplificatorul acela tda89435f , pe pinul 4 daca ating cu degetul sau cu aparatul de masura se aude un barait cum ca ar amplifica ceva genul input, deci problema ar fi ori cu scartul dar cum se verifica si ala? si de ce nui vine semnal ,deci daca stie cineva ceas putea face, multumesc multdefapt ce sa intamplat, in timp ce am schimbat un canal deodata nu sa mai auzit nimic nici un canal, deci nar fi neaparat din telecomanda

Deci nu se mai pune problema de final , deci la cum pui problema , daca poti schimba norma BG-DK sau DK-BG din meniul de instalare , daca nu la service cu el

deci zici ca pana la urma nu e neaparat vreo defectiune de pe placa ci doar o setare din telecomanda, dar e posibil sa se fi schimbat automat in timp ce eu am dat pe alt post acea setare? oricum problema e ca nu mai am telecomanda originala la tv ci una mai universala , si cand intru in meniu nu imi apare cine stie ce setari la sunet

• 1 year later...