Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Vintiloanea Ionut Cosmin

tuning of Dacia & all auto

Recommended Posts

Salut.La un Renault 5GTX poti sa faci kitul ?Praguri,aripi,eleron(codita).Cam cat ar costa?Modelul mai exact Renault Super 5GTX 1994 an fabricatie.Poze cred ca gasesti pe net.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da amgasit ceva fotografii pe net dar nu vreau sa copiez de acolo pt ca nu-mi place plagiatura. Eu incerc sa fiu cat de original in asemenea lucruri.Apropo spune-mi te rog din ce oras esti? caci eu cunosc pe un tip in Resita ce se ocupa cu spoilere din fibra de sticla chiar dupa sarbatori o sa ma intalnesc cu el sa mai vb despre realizarea spoilerelor adica sa conosc tech de fabricatie.Eu ma ocup numai si numai de design!!! :homework:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te pot rezolva cu un Kit pentru Renault 5.Include spoiler fata, spoiler spate, praguri si eleron.Pretul pentru kitul complet, montat pe masina, vopsit la culoareeste de 900 Euro.Bonus o codita de rechin si lustruit masina.Instalarea dureaza 2 zile si trebuie sa ajungi in Sibiu.De asemenea se asigura si cazarea.Iar bara originala atat fata cat si spate raman clientului.Se poate trimite doar kitul dar necesita montarea ulterioara, pregatireasi vopsirea lui.Pretul este de 580 Euro plus taxe de expeditie. Pentru mai multe detalii PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poti sa pui niste poze cu spoilere,praguri,eleron?Sa imi fac o idee cum sunt sau le faci numai cand ai masina?Arata ca cele modificate prin Germania ?Kitul contine si pentru aripile de pe fata marginea aceea iesita in afara ?La aripi in spate cum arata?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.