Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

propun discutii si realizare amp bipolari 700w Leach


nicky_l

Recommended Posts

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Eu as recomanda sa iei schema super-leach-amp la care sa ii dublezi finalii (sau sa ii pui de 1,5 ori mai multi) daca vrei sa folosesti 2sc5200. E mult mai ok schema respectiva dpdv al respectarii SOA.Alimentezi la +-90V si poti sa speri la un 700W/4ohmi.Pe langa asta cred ca ar trebui sa pui niste driveri mai tzapeni. In loc de mje15xxx sa pui tot niste 2sc5200 care sa asigure curentul de baza necesar finalilor. Dar las pe altii sa expliciteze daca e nevoie sau nu, momentan nu am timp de asemenea calcule.Atentie mare la acest aspect, nu e de neglijat.

Link to comment

Ala nu e leach amp.Anyway, daca esti doritor eu ti-am zis ce e de facut. In rest nu ar trebui modificat nimic. Eventual crescut Cdom, dar nu cred ca o sa fie cazul.De cauti pe net se gasesc cablaje pt superleach amp. Iei din ele partea de comanda, iar pt putere faci un cablaj separat. Ar fi o solutie simpla.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines