dumitru_a Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Am un televizor adus din anglia sasiu cp375 ,clientul doreste sa il trag in banda, am schimbat filtrele de 6 mhz cu 5,5 mhz si 6,5 mhz am montat piesele lipsa de pe cablaj pentru comanda benzilor selectorului , am schimbat selectorul . Daca are cineva un dump pentru acest tv il rog sa il posteze, multumesc !Am gasit dump pentru acest tv (daewoo cp 375) dar daca pun unul de daewoo nu trebuie cumva si o alta telecomanda ? Link to comment
dariuspopescu Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Dump-urile sunt specifice fiecarui procesor care lucreaza cu memoria respectiva.Daca aveti un dump pt acelasi procesor (atat pe daewoo cat si pe tv-ul dumneavoastra) , nu se pune problema nerecunoasterii telecomenzii existente. Link to comment
dumitru_a Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 sda5255-a035dw5255m6am pus acest dump pe care il atasez Link to comment
tv1 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Am un televizor adus din anglia sasiu cp375 ,clientul doreste sa il trag in banda, am schimbat filtrele de 6 mhz cu 5,5 mhz si 6,5 mhz am montat piesele lipsa de pe cablaj pentru comanda benzilor selectorului , am schimbat selectorul . Daca are cineva un dump pentru acest tv il rog sa il posteze, multumesc !Am gasit dump pentru acest tv (daewoo cp 375) dar daca pun unul de daewoo nu trebuie cumva si o alta telecomanda ?Pune dump-ul de Daewoo,merge cu telecomanda originala de Hitachi ( sau Daewoo )Daca aveai telecomada de service setai la OPTION = VHF+ UHF.Vezi si link-urile:viewtopic.php?t=29899&p=252299#p252299siviewtopic.php?t=22906&p=192930#p192930 Link to comment
dumitru_a Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 Multumesc s-a rezolvat merge cu telecomanda lui cu dump-ul postat mai sus ! Link to comment
Recommended Posts