costei Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Sursa defecta,tensiunile sunt cam jumatate din cum e normal.Cu alta sursa tv functioneaza perfectSi acum vine partea frumoasa,am pus alt integrat a plecat tv-ul dar cu un moar puternic(gen filtrajul 400v )am pus iar alt integrat au scazut iar tensiunile?????????Am verificat cam tot ce se poate verifica si ca s-o fac pe chinezul am schimbat si smd-urile,defectul persista. Link to comment
claudiu68 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 dar in secundar ai schimbat elco ? Link to comment
costei Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 am uitat sa precizez,cu asta am inceput pt ca initial parea un defect banal si inca ceva cu becul nu pleaca sursa. Link to comment
claudiu68 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 clar defectul e in primar .......ti a scapat ceva o dioda smd poate Link to comment
dan cod Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 clar defectul e in primar .......ti a scapat ceva o dioda smd poateSa nu aibe ,,noroc,,de CIuri stifturi intr-o zi din 5 bucati doar unul merge corect.Parca pe zi ce trece sec inmultesc stifturile care se vand la noi. Link to comment
costei Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 cand am spus ca am verificat cam tot nu m-am rezumat numai sa masor,le-am schimbat.cu toate ca nu l-am gasit niciodata defect ma gandesc la chopper Link to comment
tehtronics Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 -schimba si rezistenta din sursa MOSFET(cea de 0,33 ohmi) - posibil devalorizata Link to comment
Recommended Posts