Guest Depanatorul1979 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 iata ce reparatii se mai pot intalni la zona de inalta mai nou se foloseste pasta siliconica si difuzor mobil de casetofon in spatele la tub de la un casetofon , imi cer scuze de moderatori dar nu mam putut abtine in a arata cat de tare doare prostia omeneasca pe uni Link to comment Share on other sites More sharing options...
vcdec Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 nu asa !!!Probabil nu a avut poxipol Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Ingenios tipu'A impuscat 3 iepuri dintr-un foc: reducerea pierderilor de FIT;anuleaza imbatranirea lulelei si un schimb termic elicient. Era mai buna pasta termoconductoare ARCTIC SILVER CERAMIC dupa o degresare initiala cu ...motorina ,dat fiind ca tubu-i din sticla Tot e bine ca nu a folosit ... Loctite ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Depanatorul1979 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 dupa primele verificari transformatorul linii a decedat ramane sa montez altu sa vad mai departe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDRASONI LUCIAN Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Ar trebui sa-l trimiteti la "meseriasul" anterior, care cred ca a fost mecanic auto si s-a reconvertit profesional...Mai poti spune ceva? Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac! De la Cluj, numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 da ,dar AK 30 cu ventilator de sursa pc. si bineinteles alt tip de final linii nu ati mai vazut nu am avut camera foto la momentul respectiv!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dariuspopescu Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Ba da, pe un Sinudyne "gasit" din Italia, acum cativa ani! Avea exact aceasta configuratie , cu ventilator de sursa PC si final linii 2SC2027 in loc de BUH315DX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.