Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tablou de bord Renault Megane Scenic II


Guest Vida Florin

Recommended Posts

Guest Vida Florin

Istoria defectelor: cond cu tantal in scurt-inlocuit functionare 2 ani; tranzistor IRF ars -inlocuit functionare 6 zile dupa care din cauza supraincalzirii s-a dezlipit de pe placa blocand totodata reteaua CAN. L-am dus la cei din autovit-electroservice care mi-au spus ca este procesorul defect, incercand sa-l inlocuiasca cu un altul , pe linga faptul ca mi-au distrus mai multe traseie nu au rezolvat nimic . Concluzia a ramas ca tot procesorul este defect. Procesorul este JCAE AZ 1026 21 676 504-7 V6.01 B6. .Cine ma poate ajuta cu niste date despre acest circuit sau cu orice alt sfat util acestei situatii. Va multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

...Procesorul este JCAE AZ 1026 21 676 504-7 V6.01 B6. .Cine ma poate ajuta cu niste date despre acest circuit...

Procesorul este probabil un NEC uPD78xx, mascat Johnson Controls Automotive Electronics.Se pare ca una din putinele ( din pacate ) solutii pe care le ai este un TB sh, unul nou iese din discutie dat fiind pretul prohibitiv, oricum si la un sh sa nu te astepti sa fie ieftin.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines