Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum conectez 2 statii la laptop


Guest sydflorin

Recommended Posts

Guest sydflorin

Salutare,am un laptop (inspiron 1521) cu placa de sunet onboard SigmaTel Audio,are doar mufa de casti si de microfon.Eu vreau sa leg o statie cu 2 boxe si un subwoofer ACTIV la iesirea din laptop.Am incercat si cu un splitter jack tata si 2 mama dar problema este ca sub-ul se aude iar la statie se aude doar o boxa calumea si alta se aude foarte incet(daca leg statia separat la pc se aud ambele boxe la fel).La subwoofer am cablu jack cu XLR tata mono.Se pare ca nu e buna varianta cu splitter-ul(sau nu e bun splitter-ul),sau nu scoate stereo ca am pus eu 2 jackuri la o singura iesire? Cum sa fac sa am 2 mufe de iesire din PC.Pot sa iau o placa de sunet externa cu USB care sa imi scoata 2 iesiri pt ambele statii,ma intereseaza semnalul sa vina la fel pe ambele iesiri ,sa se auda ambele boxe(ca putere am destula 250 W RMS pe statie si pe subwoofer 400 rms).

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply
Guest nasul

Imi amintesc ca si eu am avut acu cativa ani o problema similara deoarece nu am impins jack-ul de tot in mufa. Sa fie asta problema?

Link to comment
Share on other sites

Guest sydflorin

AM impins-o si le-am tot schimbat si scos si bagat si degeaba,pur si simplu imi taie semnal sau ceva,cu toate ca cu un splitter dinala as fi scapat prea usor :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines