Guest sydflorin Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Salutare,am un laptop (inspiron 1521) cu placa de sunet onboard SigmaTel Audio,are doar mufa de casti si de microfon.Eu vreau sa leg o statie cu 2 boxe si un subwoofer ACTIV la iesirea din laptop.Am incercat si cu un splitter jack tata si 2 mama dar problema este ca sub-ul se aude iar la statie se aude doar o boxa calumea si alta se aude foarte incet(daca leg statia separat la pc se aud ambele boxe la fel).La subwoofer am cablu jack cu XLR tata mono.Se pare ca nu e buna varianta cu splitter-ul(sau nu e bun splitter-ul),sau nu scoate stereo ca am pus eu 2 jackuri la o singura iesire? Cum sa fac sa am 2 mufe de iesire din PC.Pot sa iau o placa de sunet externa cu USB care sa imi scoata 2 iesiri pt ambele statii,ma intereseaza semnalul sa vina la fel pe ambele iesiri ,sa se auda ambele boxe(ca putere am destula 250 W RMS pe statie si pe subwoofer 400 rms). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nasul Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Imi amintesc ca si eu am avut acu cativa ani o problema similara deoarece nu am impins jack-ul de tot in mufa. Sa fie asta problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sydflorin Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 AM impins-o si le-am tot schimbat si scos si bagat si degeaba,pur si simplu imi taie semnal sau ceva,cu toate ca cu un splitter dinala as fi scapat prea usor Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea888 Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Trebuie sa mearga cu splitter, incearca alt splitter pentru ca asta pe care il ai acum sigur are o problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionescu liviu Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 S-ar putea sa fie din splitter. O fi de proasta calitate, cum am avut si eu o porcarie. Am aruncat-o si mi-am luat un mixer mic cu preamplificator. Alta viata. Am legat la el 4 sisteme audio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.