Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LG model: RZ-21FB35MX sasiu: MC-049B


Recommended Posts

Salutare!Acest TV cica a fost traznit.TV-u nu iese din stand-by(ii dau comanda de pornire dar ledul sta tot asa aprins, nu scade din luminozitate). Sursa e ok, scoate tensiuni corecte(probata cu sarcina artificiala becu).Pe pinul 60 la procesor(H-out) am 3,2v, am decuplat iesirea stabilizatorului de 1,8v(u stand-by) si cand alimentez TV-u cu el decuplat se cupleaza releul RL801 din sursa, dar TV-u la fel nu iese din stand-by. Am pus si o alta memorie noua goala si acelasi lucru.Procesorul defect???Astept sfaturi de la profesionisti !!Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Am scos pinul 24 al procesorului din cablaj si am dat multimetrul pe dioda si am pus intre el(pinul 24) si masa si imi da scurt, iar knd e multimetrul pe ohmi imi da 4 ohmi intre pinul 24 proc si masa. Mie mi se pare procesorul defect.Astept sfaturi va rog!

Link to comment
Share on other sites

Mii de multumiri dl dan cod.Cine are de vanzare acest procesor(sa fie si functional 100%) il rog sa-mi dea un pm.In schema scrie VCT49xyI iar pe procesor este o hartie lipita si scrie VER 6.16 C/S 439EMultumesc!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines