kkkabuu Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 rog putin ajutor.pentru cei care stiu bine sa umbele pe softul EAGLE 5.11.0.am o schema si jreau so realizez da nu reusesc sa pun pesele in orbine pentru cablaj.daca ma poate ajuta cineva cu o ideie sami simplific munca.cei drept nu ma duce capul sa le pun in ordine.postez si shema.multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidut5 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 http://www.youtube.com/results?search_q ... orial&aq=f La click dreapta ai si functia mirror, pentru piese care nu se potrivesc. La cablaj ca sa asezi piesele trebuie migaleala, si dupa ce muti piese, dai ripup ca sa simplifici legaturile. Eu ca sa fac o schema le asez apoi desenez circuitul, unde nu e bine mai modific si iar desenez circuitul pana ies cu cat mai putine strapuri sau deloc, in functie de complexitatea schemei. Cel mai bine cauti scheme care au si cablajul, asa ai scapat de o munca, si stii cum sa le asezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkkabuu Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 la mine ploblema e alta nu reusesc sa le pun in ordine pentru cind fac cablaju imprimat.nu reuses sa le pun calumea ca traseiele sa u se intersecteze.acolo ma inpotmolesc eu.cind fac traseiele pentru cablaj.pina acolo am ajuns.mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkkabuu Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 da ai dreptate.da la schema asta nu gasesc alta.e horba de semnalizare auto care cint actionezi maneta da nu te dot clipeste semnalizarea de 3 ori.ai vro ideie de vro scema.ca eu numai pe asta am gasito.si stiu ca era cineva pe forum aici cineva care facea cablajele inprimate.sti cine era ca nu mai reusesc sa dau de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidut5 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Mai este un topic exact pe aceeasi tema.viewtopic.php?f=21&t=63049&hilit=impulsCauta la Servicii pentru cablaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.